VORES MISSION

En enkel, men ambitøs mission.

Siden starten i 2007, har vi fokuseret på det vi er bedst til. At skabe fremragende resultater, for os selv, såvel som for andre SMV virksomheder i Danmark.

Vi er derfor stålsatte på, at blive det største digitale bureau for SMV'ere i Danmark. Vi er sikre på at vores unikke løsninger, som bla. PLUSleads nok skal føre os derhen.

På vejen dertil, vil vi hver dag, knokle for, at vores kunder mærker positive, målbare resultater, når de samarbejder med os.

Da vi er funderet med opstart i en krisetid, er vi rustet til lidt af hvert. Man kan roligt sige at vi opstod i støvet fra mangen et digitalbureau der måtte lade livet som følge af krisen. Dette har gjort os meget opmærksomme på, at kun ved at overperforme og skabe mere end hvad vores kunder ønsker, kan vi opnå vores mål.


MISSIONEN ER ENKEL:
BLIV DET FØRENDE
ONLINE BUREAU FOR SMV'ERE!

VORES KERNE VÆRDIER

1

SHARE KNOWLEDGE & ENGAGE

Vi deler ud af vores viden både her på web og blandt vores kollegaer. Vi engagerer os i kunder og kollegaers problemstillinger og hjælper med at løse dem.
2

WORK HARD & BE HONEST

Vi sætter pris på arbejdet og arbejder altid hårdt, fokuseret og målrettet. Vi er brutalt ærlige over for kunder og kollegaer. På den måde kommer vi ud som vindere. Vi ved nemlig, at ingen er kommet nemt til en førsteplads.
3

K.I.S.S. & ALWAYS BE NICE

Keep It Short and Simple er vores tilgang til alt kommunikation mellem os og vores kollegaer, såvel som vores kunder. Vi siger altid tingene så ligeud og præcist som muligt, uden at glemme at være flinke.
4

PUNCTUAL, SMART & RELIABLE

Vi stræber efter at være punktlige. Vi fremstår altid skarpe og velforberedte. Vi forstår vigtigheden af, at kunder og kollegaer kan stole på, at vi levere som aftalt og til tiden. Man skal kunne være sikker på, hvad man får og kan forvente af os.